Den nye fabrikken til Schütz i Polen er offisielt åpnet
Her blir den nye Schütz-fabrikken i Polen offisielt åpnet av Waldemar Socha, Roland Strassburger, Zbigniew Zietkowski og Piotr Wojaczek.

22. juni ble den nye fabrikken Schütz Polska i Zory offisielt åpnet med stor festivitas. Produksjonen av Schütz Ecobulk IBC-er startet opp i desember.

Zory ligger cirka 35 kilometer sør for Katowice, og fabrikken er på 23.000 kvadratmeter. Her ble det også installert en rekondisjoneringslinje i mai 2017.

State-of-the-art
Ved den offisielle åpning tok administrerende direktør i Schütz, Roland Strassburger og Zbignie Zietkowski, adm dir i Schütz Polsak imot gjester fra Polen, Slovakia, Ungarn, Romania, Ukraina, Tsjekkia, Russland, Østerrike og Tyskland.

Også representanter fra de polske myndighetene var til stede. Ifølge en rangering utført av Business Financial Times er Polen for tiden den beste økonomiske sonen i Europa. Anlegget i det sørlige Polen er bygget i samsvar med de nyeste produksjons- og industristandardene.

Produksjonslinjene er state-of-the-art, noe som gir høy effektivitet, fleksibilitet og pålitelighet. Polske og internasjonale kunder og mediefolk var invitert til å se anlegget med egne øyne.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-06-27

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
IBC Nybygg nyheter rekondisjonering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.MEST LEST
HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC