Tidsskriftet nord emballage tar over Pack Sweden
Peter Ollen (t.v.) og Hans Friedam gratulerer hverandre med den nye samarbeidsavtalen.

Trade Promotion Förlag AB, som blant annet utgir Packnews og nord emballage, har inngått avtale om å kjøpe Pack Sweden (tidligere Pack+Plast) fra AGI.

Mens nord emballage kan vise til 83 års historie i emballasjebransjen, har AGI Publishing House nesten 50 års erfaring om trykk og trykte materialer. Forlagene inngår nå en et samarbeid som innebærer følgende:

  • AGI konsentrerer seg om trykkeprosesser og materialer som kan trykkes på. Dekningen skjer gjennom ukentlige nyhetsbrev via Pack Sweden og det trykte tidsskriftet Sign&Print.
  • Nord emballage blir det brede, trykte emballasjetidsskriftet med innhold både fra Pack Sweden og redaksjonen i nord emballage, samt det digitale nyhetsbrevet Packnews.
  • I Finland og Danmark har det lenge vært et samarbeid mellom forlagenes skribenter og annonseselgere.  Det samme innføres nå i Sverige.
Dypere og bredere dekning
- Det som skjer er at vi tar over den trykte Pack Sweden og integrerer den i nord emballage med umiddelbar virkning, sier Hans Friedsam, VD i Trade Promotion Förlag.

- Vårt konsept med nord emballage, Packnews nyhetssider på respektive språk i de nordiske landene og vårt nye konsept, tidsskriftet Livsmedel i fokus, er uovertruffet og gir industrien og deres kunder all nødvendig informasjon og de markedskanalene de behøver.

Peter Ollen i AGI Publishing House sier at løsningen kommer til å frigjøre redaksjonelle ressurser til dypere og bedre dekning av både emballerings- og trykkebransjen.

- Avtalen innebærer ingen reduksjon av personalet, bare en fokusering. Vi konsentrer oss om vår kjernevirksomhet, og nord emballage får større ressurser til å lage et bredere tidsskrift.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-06-26

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
avtale samarbeid

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.MEST LEST
HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC