Crown vant DuPont Gold Award for Peelfit forsegling
Lokket er lettåpnet og lettvektig, samtidig som det gir god produktbeskyttelse.

Peelfit er et forseglingssystem for peelable lokk i aluminiumfolie som benytter den nye teknologien Direct Heat Sealing Technology (DHS).

Lokket er lettåpnet og lettvektig, samtidig som det gir god produktbeskyttelse. Emballasjen er 16 prosent lettere enn bokser med konvensjonell foliesøm. Designen eliminerer behovet for stålringen som er vanlig ved doble sømmer.

Bærekraftig løsning
For produsentene innebærer dette en bærekraftgevinst, siden DHS reduserer energiforbruket med 32 prosent sammenlignet med andre lukkesystemer. I tillegg er Peelfit som all metallemballasje 100 prosent gjenvinnbar og beskytter innholdet mot oksygen, gass, lys, fuktighet og andre kontaminasjoner.

Dette innebærer at innholdet er ferskt lenger. Systemet kan innføres på eksisterende pakkelinjer uten behov for ekstra investeringer.

DuPont Packaging Award gis til innovasjoner i emballasjens forsyningskjede som er teknologisk avanserte og øker brukeropplevelsen.

- Crowns Peelfit-boks har alle disse kvalitetene og er et godt eksempel på hvordan selskaper gjennom innovasjon og samarbeid kan løse industriens problemer, sa Bernard Rioux, Global Packaging Leader i DuPont.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-06-21

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
aluminium metallemballasje priser

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC