Ny blender fra Tetra Pak gir økt meierikvalitet
Tetra Pak Inline Blender D har minimal variasjon, noe som kan gi store besparelser.

Hjertet i Tetra Pak Inline Blender D er en sofistikert automasjonsplattform som kontinuerlig samler data og kontrollerer presisjonen i blandingen.

- Ingredienser i formulerte produkter kan være dyre. Presisjonsblanding betyr konsistent kvalitet, mindre svinn på ingredienser og kostnadsbesparelse for kundene, og det er akkurat det denne maskinen tilbyr, sier Helen Sellar, produktsjef Tetra Pak Dairy & Beverage Systems.

Minimal variasjon
- Ta et typisk scenario med melkeproduksjon med 3.0 % fett. Den nye Tetra Pak Inline Blender produserer med en minimal variasjon på +/- 0.015 gram per 100ml, mens et konvensjonelt system ligger på 0,050 i snitt, forklarer Sellar.

- Med en produksjonskapasitet på 20.000 liter i timen og 20 arbeidstimer om dagen, 350 dager i året, vil dette alene utgjøre en årlig besparelse på 180.000 euro for en produsent.

Tetra Pak In-Line Blender D håndterer et bredt spekter av ingredienser og kan tilpasses for håndtering av flere resepter, inkludert smaksatt melk, ostemelk, standardisert melk for melkepulver, med mer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-06-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
blender maskinteknologi meieri meierivarer melk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC