PRIMA-konferansen får ny eier og flyttes til september
PRIMA-konferansen arrangeres av Smithers Pira på dette hotellet i Berlin i september 2017.

Smithers Pira har tatt over PRIMA-konferansen for papirindustrien og flytter den fra mai til 6.-7. september på Mövenpick Hotel i Berlin.

Smithers Pira tar over konferansen som en følge av at organisasjonen PRIMA (Paper and Related Industries Marketing Association), som tidligere har arrangert konferansen, nå er lagt ned.

En stor lettelse
- Etter å ha vært involvert i PRIMA i mange år, både som rådsmedlem og avgående styreformann, er det en stor lettelse å ha funnet en løsning for å bringe arrangementet videre, sier Ian Murdoch, europeisk leder av Forest, Paper & Packaging i PWC og tidligere styreformann i PRIMA.

Murdoch vil sammen med Emanuele Bona i EuroGraph og Manuela Wagner i Andritz Pulp & Paper utgjøre en del av det nye rådgivende styret. Carmen Schoberwalter-Joestl, tidligere administrerende direktør i PRIMA, vil støtte Smither Piras team gjennom det kommende arrangementet.

- Vi har den ytterste respekt for PRIMA-konferansens lange historie med å samle de beste aktørene i papirindustrien og tilhørende industri for å dele informasjon og bygge nettverk, sier Stephen Hill, EU Head of Operations i Smithers Pira.

Et naturlig hjem hos Smithers Pira
- Vi deler bransjens tristhet over at PRIMA opphører som organisasjon, men er samtidige glade for at PRIMA-konferansen videreføres. Konferansen har vært glimrende ledet av Carmen de siste 18 årene, og det er flott å hennes og de tidligere styremedlemmenes støtte for 2017-eventet.

Stephen Hill sier videre at PRIMA-konferansen har et naturlig hjem i Smithers’ portefølje av arrangementer.

- Vi har lenge vært involvert i trykk-, papir- og emballasjeindustrien og har et godt rykte for å lage høykvalitets arrangementer og informasjonsprodukter.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-19

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC