Norske produsenter av iskrem samles på nettside
På iskremforneningen.no har produsentene samlet informasjon om norsk iskrems historie og særpreg på ett sted.

Iskremforeningen.no ble lansert fredag 12. mai som et felles nettsted for iskremprodusentene Diplom-Is, Hennig-Olsen Is, Kulinaris og Isbjørn Is.

Nordmenn er blant de folkeslagene i verden som spiser mest iskrem per innbygger. Nå vil det nye nettstedet iskremforeningen.no gi noen svar på hva det er med nordmenn og deres forhold til iskrem.

Oppslagsverk
Nettstedet skal fremheve norsk kompetanse, innovasjon og historien knyttet til iskremproduksjon i Norge. Samtidig skal det være et oppslagsverk for både journalister, myndigheter og forbrukere når de vil ha informasjon om norsk iskrem.

Nettstedet tilbyr blant annet informasjon om ulike iskremtyper, næringsstoffer, produksjon og innovasjon. Her kan media også finne illustrasjonsbilder og tips til å gjennomføre iskremtester.  

– Med økende konkurranse fra utlandet er det viktig at norske iskremprodusenter står sammen og viser det norske folket hva som gjør oss unike, sier styreformann Paal Hennig-Olsen i Iskremforeningen i en pressemelding.

Hundrevis av arbeidsplasser
- Bare på fabrikkene våre opprettholder vi hundrevis av arbeidsplasser i Norge. Vi har i tillegg en spesiell tilknytning til det norske landbruket. Bare for å levere melken og fløten som trengs på de fire fabrikkene våre trengs det melk fra over 300 gårdsbruk.

Iskremforeningen har som mål å fremme kunnskap om norsk iskrem og norske iskremprodusenter. Foreningen skal også øke kunnskapen om helse og ernæring og samfunnsansvaret norske iskremprodusenter ivaretar.

Styret i foreningen består av representanter fra alle medlemsbedriftene: Hennig-Olsen Is, Diplom-Is, Isbjørn Is og Kulinaris.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
iskrem nettside

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC