Smaksatt melk pakket i Combidome kartongflaske
Kartongflasken er lett å helle og drikke fra. Holdbarheten er seks måneder ved ukjølt lagring.

Amerikanske Steuben Foods lanserer en ny serie med nøttemelk under varemerket Elmhurst pakket i combidome kartongflaske fra SIG Combibloc.

Kartongflasken er distinkt og differensierende. Kartogens rektangulære fasing er vanlig, men mønetoppen går innover på alle fire sider, slik at toppen blir flat og har plass til en skrukork med 28mm diameter.

Lett å drikke og helle fra
Dette gjør at flasken er like lett å helle og drikke fra som en flaske. Combidome-kartong består av 75 prosent råkartong og polymerer som gjør produktet stabilt. Innvendig har flasken polymerlag som gir væskebarriere for drikken, mens det ytre laget holder fuktighet ute.

Et tynt aluminiumlag beskytter produktet mot lys, oksygen og ytre odører. Dette betyr at næringsmidler og vitaminer i aseptisk fylte drikkevarer får lang holdbarhet uten bruk av tilsetninger. Ifølge SIG bidrar barrierebeleggene til at kartongen har samme fordeler som en aseptisk kartong.

Kartongen trykkes i en kombinasjon av seks farger, og den hvite bakgrunnen får den trykte grafikken på de forskjellige variantene til å stå frem i hyllen. Nøttemelken kommer i variantene «milked almond", "milked walnutes", "milked haszelnuts" og "milked cashews".

Holdbarheten for alle variantene er seks måneder, og kjøling er ikke nødvendig så lenge kartongen er uåpnet. Etter åpning skal produktet vare i seks måneder, ifølge Packaging World.
Produktet ble først lansert i California i mars.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
kartongflaske

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC