Moltzau AS fikk utdelt WorldStar på Interpack
Kari Bunes gratulerte Christin Faukland, Eirik Faukland og Lars Chr. Martinsen med WorldStar.
Prisen ble delt ut av WPO-president Thomas Schneider på Interpack.
Søren Rahbek Østergaard (t.v) er en av fire som er tildelt den nye prisen for livslang innsats for emballasje.

På en stor prisutdeling på Interpack i Düsseldorf 4. mai fikk Moltzau utdelt den gjeve WorldStar-prisen for sin egenutviklede emballasje Cefapac.

- Dette var moro, sa Eirik Faukland, som er hjernen bak Cefapac. Navnet er basert på hans og datteren Christin Fauklands initialer. Begge var tilstede på Interpack for å motta prisen sammen med Lars Chr.Martinsen, Christins mann som også er daglig leder i bedriften.

Cefapac er en blisteremballasje som er laget kun i kartong, noe som gjør emballasjen lett å gjenvinne. Emballasjen brukes av Norgesplaster, blant andre, som emballasje for plaster, og kan sees på mange av landets apoteker.

Lifetime Achievement in Packaging
Under prisutdelingen var Søren Rahbek Østergaard en av fire personer som mottok den nye WorldStar-prisen for livslang innsats i emballasjebransjen.

Østergaard er tilknyttet Teknologisk Institut i Danmark og har i mange år vært en av ildsjelene i Scandinavian Pacakging Association (SPA), der Emballasjeforeningen er med for Norge.

SPA arrangerer ScanStar-prisen, som er den eneste godkjente emballasjekonkurransen i Skandinavia som gir vinnerne rett til å melde seg på WorldStar. Blant årets WorldStar-vinnere, var Moltzau den eneste norske vinneren.

Det kan nevnes at RPC Promens Kambo har vært med på produsere og utvikle emballasjen som  RPC Superfos i Danmark vant WorldStar for. Emballasjen er utviklet for Orkla Foods Norge. Blant andre skandinaviske vinnere kan vi nevne SCA, Stora Enso

Gratulasjon til vinnerne
Kari Bunes, direktør i Emballasjeforeningen, var med på utdelingen og deltar på møter i WPO under Interpack i Düsseldorf. Det er WPO (World Packaging Organisation) som deler ut WorldStar-prisen.

Når det gjelder prisen "Lifetime Achievements in Packaging Award" kan Kari Bunes fortelle at Søren Rahbek Østergaard var SPAs kandidat da potensielle vinnere til prisen ble lansert.

– Det er hyggelig og fullt fortjent at vår kandidat ble stemt frem i den globale konkurransen WorldStar, sier Kari Bunes som selvfølgelig også gratulerte Moltzau med den norske prisen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
WorldStar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC