Kavli suser inn øverst på omdømmetoppen i Norge
- Vi er stolte av at forbrukerne har kåret Kavli til selskapet med best omdømme i norsk dagligvare, sier Karl Johan Ingvaldsen.

Matvareprodusenten Kavli ble kåret som det beste matvareselskapet i Norge i knivskarp konkurranse med andre kjente merkenavn i omdømmemålingen.

Omdømmemålingen er gjennomført av Apeland som hvert år viser omdømmet til Norges 50 mest synlige virksomheter.

Kjent for langtidsholdbar smøreost
- Vi er stolte av at forbrukerne har kåret Kavli til selskapet med best omdømme i norsk dagligvare, sier administrerende direktør i Kavli Karl Johan Ingvaldsen.

Han leder et selskap med lang fartstid og har ansvaret for å videreføre en over 100 år lang tradisjon med å levere folkets favoritter.

De fleste kjenner Kavli som selskapet bak verdens første langtidsholdbare smøreost som den dag i dag er en salgsvinner - ikke bare i Norge, men også i land som Sverige og Storbritannia.

Eid av en allmennyttig stiftelse
Omdømmemålingen fastsetter virksomhetens omdømmescore basert på tillit, beundring, respekt og følelse for virksomheten. Her scorer altså Kavli best i norsk dagligvare.

I følge Ingvaldsen har fokus i alle år vært å lage gode smakfulle produkter, men det er en ting han tror utmerker seg når det kommer til folks oppfattelse av selskapet han leder.

- Jeg tror at det spesielle eierskapet vårt, hvor overskuddet går til gode formål gjennom Kavlifondet, er med på å gi oss en ekstra betydning som selskap, sier Ingvaldsen.

Kavli er eid av den allmennyttige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet fra Kavli går til gode formål innen forskning, kultur og humanitært arbeid som for eksempel Matsentralen som bekjemper matsvinn i Norge og hjelper vanskeligstilte.

Inspirasjon til innovasjon
- Jeg tror helhjertet på at nye forbrukerholdninger til selskaper vokser frem. Både ansatte og forbrukerne vil at virksomheter skal tjene et større formål enn deres produkter. Vi får mange positive tilbakemeldinger på at Kavli er eid av Kavlifondet, sier Ingvaldsen.

Omdømmescoren måler også dimensjoner som produkter og tjenester, samfunnsansvar, arbeidsmiljø, innovasjon, ledelse, etikk og økonomi.

- Med en slik eier i ryggen kan vi tenke langsiktig og ikke føle oss tvunget til å ta snarveier. Det tror jeg forbrukerne har fått med seg og derfor scorer vi også høyt innen disse dimensjonene, sier Ingvaldsen.

En inspirasjon for videre innsats
På spørsmål om hva en slik toppscore betyr for selskapet svarer Ingvaldsen at dette hovedsakelig er til inspirasjon til videre innsats for å utvikle nye smaksvinnende produkter.

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie. Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Virksomheten i Norge består av O. Kavli i Bergen og Q-Meieriene på Jæren og i Gausdal. Kavli lager smøreost, skivet ost, kaviar, HaPå og mange andre gode produkter som du finner i dagligvarebutikken.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-04-21

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
matproduksjon omdømme smøreost

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC