Schütz inngår formelt samarbeid med Witt & Co om rekondisjonering av brukte IBCer
Witt & Co er ny Recobulk-partner,  men har lang erfaring med å rekondisjonere produkter fra Schütz.
Recobulk produseres med de samme standardspesifikasjoner som nye IBCer fra Schütz.
En Recobulk er mer en summen av delene den er satt sammen av.

For rekondisjonering av IBCer, der en Ecobulk blir til en 100 prosent kompatibel Recobulk, har Schütz GmbH inngått formelt samarbeid med Witt & Co.

Witt & Co er en ledende spesialist på rekondisjonering som holder til i Hamburg. I tillegg til etablert detaljvirksomhet for forskjellige bransjer, har selskapet lange tradisjoner når det gjelder rekondisjonering av brukt industriell emballasje.

Har samarbeidet siden 1979
Witt & Co har avanserte fasiliteter i Hamburg der rekondisjoneringen skjer i henhold til de høyeste miljø - og kvalitetsstandarder. Schütz har samarbeidet med Witt & Co siden 1979 og er dermed en av de eldste handelspartnerne.

I løpet av de siste tiårene har forholdet blitt utvidet og flere likheter har utviklet seg.

 – Vi har den samme forståelsen når det gjelder sikkerhet, kvalitet og kildebevaring. Tilliten som har vokst frem på begge sider er nå befestet med samarbeidsavtalen om Recobulk, sier Stephan Witt, administrerende direktør i Witt & Co.

Ny samarbeidsavtale
I henhold til den nye samarbeidsavtalen skal Witt & Co lage Recobulk i samme kvalitet som Schütz FN-godkjente IBCer. Shcütz skal på sin side bistå med nødvendig produksjonsutstyr og originale reservedeler.

Til gjengjeld er selskapene enige om å utvikle og ta i bruk uniforme prosess-standarder. Dermed kan kundene være sikre på at de kan bruke en Recobulk enten den kommer fra Schütz eller fra Witt & Co.

Schütz har hele tiden hatt fokus på at nye og rekondisjonerte IBCer skal ha den høyeste kvaliteten og de skal oppfylle egne standarder. For å luke ut potensiell risiko ved parallell bruk og ny og brukt emballasje, har Recobulk eksakt samme kvalitet som de nye beholderne.

Samme standard over hele verden
Schütz-standarden siker at rekondisjoneringen skjer med de samme krav til miljø, sikkerhet og kvalitet over hele verden. Den eneste forskjellen er at Recobulk sparer cirka 100 kg CO-utslipp sammenlignet med en ny Ecobulk.

Schütz viser både Ecolbuk og Recobulk på sin stand på Interpack 4.-10. mai.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-04-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
IBC interpack rekondisjonering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC