Nytt  lokk med skje for beger fra RPC Superfos
Det nye lokket med skje er laget for begre i diamater Ø75 og Ø95.
Den todelte skjeen er laget av polypropylen. Lokket er av APET, og PET-forseglingen fjernes intuitivt.
Topping og skje oppbevares atskilt i lokket for å sikre god hygiene.

Et nydesignet lokk fra RPC Superfos innebærer at begre i den utbredte størrelsen Ø75 kan komme ut til forbrukerne med en skje i lokket.

De fleste begre med meieriprodukter kommer frem til forbrukerne med en membranfolie sveiset på toppen og uten skje. Sånn trenger det ikke lenger å være. Med den nye løsningen fra ROC Superfos kan lokket leveres med skje i den populære diameterstørrelsen på 75mm.

Dette er en god nyhet for den økende gruppen av forbrukere som spiser på farten. De slipper nemlig å bekymre seg for å finne en skje å spise med og kan nyte produktet umiddelbart.

Nye mulighet med populær størrelse
- Vi har utviklet et lokk som har plass til en todelt skje, og lokket passer den lille diameteren som vanligvis brukes til begre med yoghurt eller sjokolademousse, sier Rikke Justenborg, Product Portfolio Manager, RPC Superfos Stilling.

- Dette er en nyskapning på emballasjemarkedet. Vi lanserer løsningen for at våre kunders produkter skal bli mer synlige i kjøledisken med et lokk med skje. Og som kjent er det å få oppmerksomhet det første trinnet i bestrebelsene med å øke salget.

Den todelte skjeen er laget av polypropylen. Lokket er av APET, og PET-forseglingen fjernes intuitivt. Dermed kan hele forseglingsflaten brukes til kommersielle budskaper i stedet for brukerinstruksjoner. Det er seks farger å velge mellom.

Lavt lokk
Rikke Justenborg opplyser at det er mulig å kombinere skjeen med topping som müsli. I så fall oppbevares topping og skje atskilt for å sikre god hygiene.

Lokket fås i valgfrie transparente farger, og dermed er det mulighet for mange forskjellig fargekombinasjoner til lokk, beger og forsegling. Dermed kan man skape en emballasjedesign som forbrukerne lett får øye på i kjøledisken.

Det nye lokket er utviklet med omtanke for logistikk, og derfor er høyden så lav som mulig. Begeret er lett å stable, enten det er tomt eller fullt. Det nye lokket finnes også til begre med Ø95mm.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-03-31

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC