Øk innovasjonstakten med ny forskning på emballering
Nordiske forskere er godt representert på Packbridge Research Forum i Malmö.

23. mai arrangeres årets Packbridge Research Forum på Studio i Malmö. Hit kommer 100-150 personer for å utveksle kunnskap og bygge nettverk.

Konferansen Packbridge Research Forum har på få år blitt en viktig møteplass i Europa for emballasjeindustrien, merkevareeiere og akademia. Forskning på emballasje er intensiv på mange universiteter og institusjoner.

Gir forskningen høyere verdi
Gjennom forskningen skapes fakta, kunnskap og materialer som industrien kan bruke og utvikle og dermed gi både seg selv og forskningen høyere verdi. Den akademiske og institusjonelle verden trenger gode kanaler for å spre resultatene av sin forskning.

Packbridge Research Forum har vist seg som en effektiv møteplass for dette formålet.
- Interesser er stor for denne dagen, og vi har i år et interessant startfelt med talere fra Norden og til og med Tyskland, sier Johan Mårtensson, VD i Packbridge.

- Ekstra morsomt er det at ryktet om Packbridge Research Forum har spredt seg på kontinentet og at vi har lykkes å få det prestisjefylte Fraunhofer Institute til å holde foredrag.

Disse kommer
Norden representeres i år av VTT fra Finland, Teknologisk Institut i Danmark, RISE, Lund universitet, Malmö Högskola og Karlstad Universitet.

Årets konferanse vil fokusere på den siste forskningen på smart og intelligent emballasje, mattrygghet og matsvinn, nanoteknologiens innflytelse på emballasje, bioøkonomi og den nyeste forskningen på bioplast.

Som vanlig har bærekraft og sirkulær økonomi en plass på konferansen.

Les mer på www.packbridgeresearchforum.com


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-03-17

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
forskning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC