Interpack: Verdenspremiere for ChoConnect-pakking
RCB-HS utfører hermetisk forsegling av fold-wrap med en hastighet på 600 sjokoladebars i minuttet.
Den nye toppmatede kartongmaskinen fra Loesch Verpackungstechnik kombinerer høy ytelse og fleksibilitet.

Loesch Verpackungstechnik (LoeschPack) viser blant annet det nye pakkesystemet RCB-HS for pakking av små sjokoladeprodukter, som kan knyttes til ChoConnect.

LoeschPacks RCB-HS er pakkesystem for små sjokoladeprodukter som kombinerer hermetisk forseglet emballasje med tradisjonelt fold-wrap-utseende. – Unikt i dette segmentet, sier Olaf Piepenbrock om det nyeste produktet fra LoeschPack.

For sjokoladeprodukter
- RCB-HS er en innovativ pakkemetode for sjokoladeprodukter med premium utseende og fremragende produktbeskyttelse. Forbrukerne kan nyte godt av forlenget holdbarhet og bedre smaksegenskaper, fortsetter Piepenbrock.

Maskinene har en kapasitet på 600 produkter i minuttet og produserer fold-wrap med ett wrappehode. Forpakningens omkrets varmforsegles film mot film. Dette gir en ekstremt tett emballasje som beskytter mot enhver skade på produktet.

- Beslutningen om ikke å bruke lim til å forsegle emballasjen reduserer driftskostnader og forenkler betjeningen av maskinen, sier Piepenbrock.

Buffersystem og kartongmaskin
LoeschPack presenterer også LOOP-GB, som er et buffersystem som er tilknyttet FCB-plattform og en toppmatet kartongmaskin.

LOOP-GB er et buffersystem som egner seg for pre-pakkede og upakkede produkter i mange størrelser.Skånsom produkthåndtering garanteres gjennom å redusere vibrasjonen i gondolsystemet.

- Systemet harmoniserer den innkommende produktstrømmen, forteller Piepenbrock. – LOOP-GB kan også brukes til å mate pakkemaskiner direkte og til å linke forskjellige nivåer i fabrikken.

LoeschPack skal også vise F-serien flow-wrap-system for pakking av sjokolade, kjeks og tyggegummi.  Raskt produktbytte og høy effektivitet er blant egenskapene som kjennetegner F-serien, ifølge Piepenbrock.

ChoConnect
Som medlem av ChoConnect-nettverket, kan LoeschPack tilby løsninger knyttet til Industry 4.o og Internet of Things. Blant annet kan vedlikeholdsbehovet analyseres av en ekstern modul som bruker dataene til å anbefale tiltak.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-03-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
interpack pakkelinjer pakkemaskin pakketeknologi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC